Deze week wordt er weer intensief getest en wel op zes verschillende circuits in Europa:

Op Jerez test Ferrari met Schumacher. Verder rijden hier ook BAR (test voor Wirdheim), Sauber en Toyota.

Ferrari zal deze week met Massa op Monza testen en met Badoer op Fiorano. Barichello mocht wat rusten en is naar Brazilie gegaan.

Williams test momenteel op Silverstone met Montoya en Gen�. Zij testen tot en met donderdag en er wordt niet verwacht dat Ralf Schumacher zal rijden. Jordan zal waarschijnlijk een testdag opnemen om te kijken of alles in orde is met Ralph Firman. Ralph wil er vanaf de volgende race weer bij zijn.

McLaren heeft besloten om zich op het circuit van Barcelona voor te bereiden op de GP van Indianapolis. R�ikk�nen, Coulthard en Wurz zullen hier twee dagen testen. Verder worden ook Renault en Toyota verwacht.

Een interessante test zal deze week plaatsvinden op Mugello alwaar Jos Verstappen kritische vergelijkingen zal gaan maken tussen het huidige PS03 chassis en het “nieuwe” frame hetwelk gebouwd is uitgaande van de vijf gekochte Arrows A23 chassis’.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter