Waar rijdt Max Verstappen mee?
Ik ga er vanuit dat iedereen weet dat hij z’n geld verdient als Formule 1 coureur. Maar waar rijdt onze nationale snelheidsduivel in zijn vrije tijd mee? Het is wel te verwachten dan de bekendste Nederlandse F1 coureur een mooie collectie auto’s heeft. Wat opvalt is dat hij beschikt over de meest exclusieve Aston Martins. Dit is geen volledige verassing aangezien het Red Bull Racing team gesponsord wordt door Aston Martin.

DB11

Om te beginnen, een ‘gewone’ DB11. Voor ons een auto om van te dromen. Hij omschrijft het als een heerlijke auto voor op het circuit. Ikzelf denk dat het ook een heerlijke auto is voor op de openbare weg. Dit was tevens zijn eerste auto die hij uiteraard gekregen heeft van Aston Martin. De DB11 heeft een 5,2 liter V12 motor die goed is voor ruim 600 PK!

Vantage

Na de DB11, hij heeft dat model tijdelijk, komt een Vantage; Het kleinere broertje van de DB11. Dit model is dan misschien het ‘kleinere broertje’, maar het is zeker geen matige wagen. Met zijn 4 liter Twin-turbocharged V8 motor die 503 PK produceert haalt hij de 100 km/u in slechts 3,6 seconde.

DBS Superlegga

De Aston Martin DBS Superlegga, is zeker geen kleine speler met zijn V12 motor die 725pk levert. Een prachtige auto met een mooie belijning en dito interieur. Dit is misschien wel de mooiste Aston Martin die Max Verstappen bezit. En ondanks dit krijgt onze sportheld de beschikking over nog een speeltje op vier wielen.

Valkyrie

Een uiterst futuristische Valkyrie, die wij helaas niet in Nederland gaan zien. Om Max tegen te komen in de Aston Martin Valkyrie moeten we helemaal naar Monaco reizen. Hij omschrijft het als ‘een space shuttle op wielen’ wat bijzonder is voor iemand die een auto met veel technologie gewend is. Volgens ons lijkt het meer op de Batmobiel. Ook verbaast het Max dat het toegelaten is voor de openbare weg; het is dus zeer zeker een echte sportwagen te noemen. De Valkyrie heeft een 6,5 liter V12 motor die wel 1160 PK produceert.

Autoverzekering.nl
Schade krijgen aan al die pracht & praal doet zeer. Maar gelukkig is na schade een auto meestal goed te repareren en is het eveneens goed te verzekeren. Niet alleen een Aston Martin maar ook jouw heilige koe. Via de site Autoverzekering.nl kun je vergelijken welke maatschappij het voordeligste is en je auto direct verzekeren. Autoverzekering.nl is 100% onafhankelijk en adviseert welke polis het beste bij je past. Heel eenvoudig geef je de postcode, leeftijd en schadevrije jaren door, en je hebt de beste deals om geld te besparen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter