e vriend van Heidi Klum is al zoenend met een andere vrouw gefotografeerd op de dag dat het supermodel bekend maakte in verwachting te zijn.

De Formule 1 baas van Renault, Flavio Briatore, werd met een mysterieze dame gespot in Florance, Itali�. Klum was op dat moment in haar geboorteland Duitsland waar zij na de presentatie van haar nieuwe kledinglijn in Hamburg het goede nieuws aan de pers vertelde.

Op hetzelfde moment genoot Flavio volop van een romantisch etentje in het Enoteca Pinchiorri restaurant met een andere dame. Tijdens een wandeling over de Ponte Vecchio werden de twee al zoenend door een fotograaf op de kiek gezet.

Vrienden van Heidi zeggen dat ze kapot zal zijn wanneer ze de foto’s onder ogen zal krijgen. “Ze zal de vader van haar ongeboren kind met een ander zien zoenen. Dat is nogal wat.”

De 30 jarige Klum en de 53 jarige Briatore hebben sinds 1 jaar een relatie. Briatore is de ex van topmodel Naomi Campbell.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter