Eddie Jordan verkondigde op zaterdagavond op de BBC zijn voorspellingen voor 2014!

Zo zou Pic geen zekerheidje meer zijn bij Caterham, ondanks dat de Fransman een meerjarige deal zou hebben. Nee, volgens Eddie heten de Caterham-coureurs in 2014 Giedo van der Garde en Marcus Ericsson. En wie is die Marcus Ericsson?

Marcus Ericsson, geboren 2 september 1990, te Zweden. Reed dit jaar GP2 voor DAMS. In 2007 was hij kampioen in de Formule BMW UK en in 2009 in het Japanse Formule 3-kampioenschap. Ok, dus geen wannabee…maar in de GP2 boekte hij geen grote successen.

Ericsson is daarmee de zoveelste coureur die al jaren in de GP2-Series ronddoolt. In vier jaar karren behaalde de Zweed dit jaar zijn beste eindklassering: P6. Ericsson zou echter voornamelijk interessant zijn voor de Maleisische renstal, omdat hij een grote zak sponsorsgeld zou kunnen meenemen.

Verder voorziet Jordan dat Pastor “Malodecojones” Maldonado naast Grosjean zal plaatsnemen. Een deal met Quantum Motorsports is nog altijd niet gesloten, en Hülkenberg blijft niet langer wachten. Diezelfde Hülkenberg zal [weer] instappen bij Force India volgens Eddie Jordan. Zowel Di Resta als Sutil zouden gewipt worden, want Jordan denkt dat Perez de teamgenoot wordt van Hulk.

Sutil zou naar Sauber verkassen, waar Gutierrez ook zou aanblijven. Nou, dan weet meneer Jordan iets wat ik niet weet want Esteban heeft naar mijn bescheiden mening géén persoonlijke sponsors die een jaar F1 kunnen betalen. Immers richt Telmex zich puur op Perez en kon Esteban Gutierrez instappen omdat Sauber het voorafbetaalde sponsorbedrag niet terug kon geven.

Hier kun je de link bekijken van Reddit.com!

bron: Reddit.com