Villeneuve en SauberVolgens de Duitse pers is Jacques Villeneuve zeker van een zitje voor de GP van San Marino, maar de volgende GP in Spanje is nog niet zeker. Peter Sauber heeft Imola bevestigd maar ontweek de vraag voor Barcelona.
Dit gecombineerd met het feit dat de Canadees de afgelopen week wandelen werd gestuurd zorgt ervoor dat de toekomst van Villeneuve in twijfel wordt getrokken.

Nochtans hebben zowel het team als Villeneuve vorige week verklaard dat de C24 enkel verbeterd kan worden door meer te testen.

“Het is zeer frustrerend voor me om te vechten met een wagen die niet bij mijn rijstijl aansluit. Er moet tijd gemaakt worden om aanpassingen door te voeren, zeker omdat we tijdens de winter amper getest hebben” Zei Villeneuve.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter