Jacques Villeneuve moet nog wat geduld hebben, hij weet nog niet of BMW met hem verder wil samenwerken. De Canadees heeft wel nog een contract met het overgenomen Sauber, maar de nieuwe leiding heeft zijn twijfels over zijn capaciteiten.

BMW-mortorsport-directeur Mario Theissen heeft nog twijfels: ” Ik zou willen dat ik het al wist, maar het is nog steeds mogelijk dat we in november zullen beslissen. Met Villeneve hebben we al gesproken, maar een beslissing hebben we nog niet genomen.  “

Indien Villeneuve door BMW wordt vervangen, dan bestaat het probleem erin dat de opkoopclausule maar liefst een prijskaartje heeft van 13 miljoen dollar, terwijl het laten rijden van de Canadees BMW maar 3 miljoen dollar zou kosten.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!