In de aanloop naar de Grote Prijs van Canada wist Jacques Villeneuve te zeggen dat hij klaar is om terug in een Formule 1 wagen te stappen.
Althans dit is wat men kon lezen in een Canadese krant.

Deze uitspraak doet ons dan meteen denken aan een terugkeer van Villeneuve in het F1, maar dan is de vraag weer�bij welk team?

Jacques Villeneuve:

“Ik train nog elke dag zeer intens, ik heb ook nog zojuist twee nieuwe helmen en twee witte overalls gekocht, allemaal op mijn kosten.

Je weet nooit wat er kan gebeuren, als iemand mij telefoneert�ik heb de fysieke conditie en sta klaar om in de wagen te springen.”

Men zal nu direct kunnen speculeren waar de Canadees eventueel aan een zitje is geraakt, maar als we Jacques mogen geloven is er nog geen sprake van een aanbod, laat staan een gesprek.

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter