Op verschillende internet sites kon je deze week lezen dat Jacques Villeneuve zijn zitje kon verliezen voor het einde van dit seizoen.

De Canadees had zelf aangekondigd dat hij zijn zitje eigenlijk wel eens kon verliezen voor het einde van het seizoen en dat Takuma Sato zijn rol zou overnemen bij BAR.
De Canadees ontkent niet dat hij dit gezegd heeft, maar zegt dat dit alles een grap was.

Jacques Villeneuve:

“Ik heb dat gezegd, maar het was een grap.”

Volgens Villeneuve gingen de onderhandelingen niet zoals hij gehoopt had en zei hij dat er mensen binnen het team hem liever zagen gaan�zoals gezegd zou het om een grap gaan.

Jacques Villeneuve:

” Niks verbaast me nog en dan wetende wat sommige mensen binnen het team willen voor het volgende seizoen, heb ik gezegd dat het me niet zou verbazen moest een Japanner in mijn wagen zitten tijdens de Grote Prijs van Japan, maar ik heb dit gezegd als een grap.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter