Albers in CanadaChristijan Albers start later vandaag van op de vijftiende positie, een unicum in de recente F1 geschiedenis. Patrick Friesacher kon de Nederlander niet echt volgen en start pas van op de negentiende plek.

“Het is een goed resultaat en ik ben zeer blij. We hadden wat moeite in het begin van het weekend omdat we op versleten banden reden en de motor bespaarden maar deze middag kwam alles samen tijdens ��n ronde op nieuwe banden en op volle kracht. Het voelde goed en het team leverde mooi werk. Het is onze beste prestatie tijdens de kwalificaties sinds het begin van het seizoen.” Zei Albers.

Paul Stoddart is opgetogen over de prestaties van zijn Nederlandse piloot.

“Dat was een megaronde van Christijan. Het is altijd leuk om zoveel inspanning te zien wanneer het echt telt. Een P15 is beter dan we hadden verwacht.”

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter