Er zijn maar enkele [eigenlijk twee] goede autosport-films gemaakt. Le Mans van Steve McQueen en Rush over de strijd tussen Lauda en Hunt in seizoen 1976. Al jaren wordt er gepraat over een film over legende Ayrton Senna, maar tot nu toe moeten we het doen met een gemankeerde docu-film.

Sylvester Stallone, die vooral bekend is van zijn rollen als Rocky Balboa en John Rambo, maakte ook een autosport-film. De nogal achterlijke ‘Driven’.

Des te opmerkelijk is diens bewering dat Ayrton Senna hem zou gevraagd hebben om de Braziliaan te vertolken in een film over zijn leven.

Stallone kreeg nog wel een helm van Senna thuis bezorgd, maar na het overlijden van ‘Magic Senna’ was het ‘te pijnlijk’ voor de acteur om zijn ideeën uit te voeren. We denken niet dat het een film van het niveau als ‘Rush’ zou zijn.

Wat jullie?

bron: Senna TV


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!