Als je rijdt voor Ferrari, dan rijdt je ook voor Italië.

Gelijk aan wat de Nederlanders en Belgen hebben met het nationale voetbalelftal, hebben velen in het zuid-Europees land zo hun mening over de gang van zaken rondom Ferrari.

Nadat Vettel in Frankrijk zich verslikte in Bottas, Hamilton vervolgens de race won en Sebastian Vettel daarmee de leiding weer kwijt raakte aan de Brit, was de kritiek niet mals.

Ons team krijgt veel kritiek, maar dat is niet terecht. Er is veel ervaring, we werken hard en vol toewijding. We willen vechten, zo begon de Duitser.

Het krijgen van kritiek is na een dergelijk incident tegenwoordig heel normaal. Je weet gewoon dat men vragen gaat stellen en dat men direct je kwaliteiten in twijfel trekt.

Sebastian Vettel gaf wel zijn fout toe. Hij kon ook niet anders na een P5 in Frankrijk, terwijl concurrent Lewis Hamilton een voorsprong van 14 punten nam.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.