anochtend had Eddie Jordan een onderhoud met Michel Perridon van Trust. Bij dat gesprek, dat plaatsvond in het hoofdkantoor van Trust in Dordrecht, was ook -op verzoek van Michel Perridon- Raymond Vermeulen namens het management van Jos Verstappen aanwezig. En daar moeten geen overhaaste conclusies uit getrokken worden.

�Je moet mijn aanwezigheid zien als een positief signaal uit de hernieuwde samenwerking tussen het management van Jos en de sponsor Trust, vandaar dat Michel me ook voor dit gesprek uitnodigde�, aldus Vermeulen. �En omdat we van beide kanten het vertrouwen in deze samenwerking onderkennen zien we de toekomst van Jos Verstappen in de Formule 1 nog altijd positief tegemoet.�

Over wat er zoal ter tafel kwam tijdens het gesprek tussen Jordan en Trust wilden zowel Vermeulen als Trust geen mededelingen doen.

Er verschenen na de GP van Bahrein geruchten over Gorgio Pantano, hij zou de verwachtingen niet kunnen inlossen en aan de kant geschoven worden. Bij Jordan zeggen ze dat ze geen plannen hebben om een rijderswissel door te voeren.

 

Bron: verstappen.nl

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter