Bernie Ecclestone plant een rechtzaak tegen Jackie Stewart, voorzitter van de BRDC, wegens smaad en eerroof. Dat meldt de Britse krant The Times
Volgens de advocaten van Ecclestone is de aanleiding een uitspraak van Jackie Stewart op BBC Radio 4. De Schot beschuldigde Ecclestone ervan een belofte gebroken te hebben, en dat na toezeggingen vanwege de Britse minister van sport. Die toezeggingen konden de Grote Prijs gered hebben, voegde Stewart er nog aan toe.

Ecclestone lied eerder deze week weten dat de onderhandelingen met het BRDC afgesprongen waren. (lees hier, red.)

Simon Smith, de advocaat van Ecclestone bevestigt het bericht:

“Bernie Ecclestone heeft voldoende duidelijk gemaakt dat hij de Britse GP wou redden en heeft mer dan eens zijn frustraties over de afgesprongen onderhandelingen uitgesproken. “ In vage lijnen bevestigde hij dat Ecclestone “de ge�nterviewde van de BBC vervolgt.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter