Jos Verstappen en zijn persoonlijke sponsors willen hun tijd goed besteden. Ze willen weten of Jos een zitje kan krijgen bij Jordan, en wel zo snel mogelijk.

Verstappen heeft samen met zijn manager en zijn financi�le partners een ultimatum gesteld aan het team van Eddie Jordan. Een riskante onderneming, maar het zou de zaken er wel duidelijker op maken.

“Er is een kans dat Jordan dit niet accepteert, maar dat risico nemen we dan maar. Als de deal uiteindelijk niet zou doorgaan zullen we achter de schermen zoeken naar andere mogelijkheden voor Jos gedurende dit seizoen,”

aldus Michael Perridon in de Nederlandse pers.

Volgens Raymond Vermeulen, de manager van Jos Verstappen, wil Jos ook snel iets weten zodat hij de nodige testkilometers kan maken met de Jordan Ford.

En nu maar wachten op Eddie Jordan.

—Update—
Ondertussen heeft het management van Jos Verstappen gereageerd op deze berichtgeving. Ze ontkennen dat er een ultimatum aan Eddie Jordan is gesteld. Wel wordt er aanstaande dinsdag opnieuw overleg gepleegd tussen beide partijen. Deze onderhandelingen gaan door in Silverstone en zouden kunnen leiden tot de ondertekening van het contract.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter