Max Verstappen blijft voorzichtig over de update die Red Bull in Barcelona krijgt. Het team krijgt nieuwe aerodynamische onderdelen, Helmut Marko van Red Bull sprak in Bahrein zelfs over een nieuwe auto.

Max Verstappen over Bahrein:
We hebben met de auto een stapje gemaakt. Maar dit is ook een circuit wat ons wat beter ligt. Bandenmanagement is hier belangrijk. In Rusland kan het er allemaal weer anders uitzien, daar zijn de banden wat minder belangrijk. Je kan daar voluit gaan, dit zal Ferrari en Mercedes beter liggen. We zijn gewoon het derde team op de grid. En dat blijft nog wel even zo.

Over de update die voor de Grand Prix van Barcelona komt: Ik ben altijd een beetje voorzichtig met dit soort dingen. Ik ga niet te vroeg juichen. Ik wil eerst wel eens zien of die nieuwe onderdelen op de auto ook echt werken.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter