Verstappen heeft zijn contract bij Red Bull met drie jaar verlengd. Dit betekent dat de tweevoudig Grand Prix winnaar tot er met 2020 voor Red Bull zal rijden.

Vanmorgen liet de Nederlander al weten in de toekomst niet voor Ferrari of Mercedes te willen rijden als hij daar niet dezelfde behandeling zou krijgen als zijn teamgenoot. Verstappen wordt al langere tijd met deze teams in verband gebracht.

Max Verstappen: Red Bull heeft altijd het vertrouwen in mij gehad. Ze hebben me op 16-jarige leeftijd opgenomen in hun programma. Op 17-jarige leeftijd lieten ze me debuteren in de Formule 1. Ze hebben me altijd gesteund en ze kennen mijn ambitie, Red Bull deelt deze ambitie. De steun van het team en van de mensen op de fabriek is fantastisch, en we hebben ook fun! Ik ben dan ook heel blij om de komende jaren voor het team te blijven rijden.

Christian Horner: Ik ben verheugd dat Max zijn contract heeft verlengd. We hadden vorig jaar in Spanje een fantastische start met elkaar. In Maleisie was het fantastisch voor ons om te zien dat hij zijn frustratie achter zich laat en dit bekroond met een overwinning. Max is een pure racer met een enorm talent en een zeldzaam talent om op het hoogste niveau consistent te zijn. Dit in combinatie met zijn toewijding en volwassen manier om te leren. Max is hongerig en wij willen samen met hem voor het wereldkampioenschap Formule 1 gaan. Nu Max voor de langere termijn bij ons blijft gaan we het team om hem bouwen om deze ambitie te behalen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter

Leave a Reply

Your email address will not be published.