Max Verstappen had tijdens de start van de Belgische Grand Prix weer een moeizame start.

Helaas werd het geen inhaalrace á la Oostenrijk.

Sterker, na een honderdtal meters en een onzacht contact met de Alfa Romeo van Raïkkönen en een bandenstapel kon de Nederlander douchen. Verstappen wilde zijn slechte start goedmaken, maar twee auto’s passeren in de aanloop nar La Source was teveel van het goede.

Het is dus niet de eerste keer dat Max zo slecht weg komt. Een groot verschil met vorig jaar, toen de Franse Renault onder de motorkap lag.

Dat merkte ook de jongeman op in gesprek met Ziggo’s Peptalk:Vorig jaar hadden we dit soort problemen niet. Onze starts waren toen heel goed. Er is iets in de motor wat niet lekker loopt

Gelukkig weten we wel wat er aan de hand is, maar we krijgen het nog niet helemaal voor elkaar om het op te lossen. Honda werkt er wel hard aan

Vorig jaar konden onze positie behouden as we een slechte start hadden. Dit jaar behouden we de positie bij een goede start, en verliezen we veel bij een slechte start., aldus Max Verstappen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.