Jos Verstappen en zijn zaakwaarnemer Raymond Vermeulen zijn maandagavond opgetogen teruggekeerd van een bezoek aan de Britse F1 renstal Jordan in Engeland. “Een geslaagde dag’‘, vond Verstappen na terugkeer in Nederland.

De Limburgse coureur liet zich uitvoerig informeren over de technische ontwikkelingen van het model EJ14, de nieuwe bolide voor het seizoen 2004.

“Ik heb ook mensen teruggezien met wie ik in het verleden heb gewerkt. Bovendien heb ik met teambaas Eddie Jordan gefilosofeerd over het komende seizoen’‘, aldus Verstappen.

Verstappen heeft echter nog steeds geen zekerheid over een stoeltje in het team van Jordan. Er is geen contract getekend of een mondelinge overeenkomst bereikt.

Michel Perridon van zijn sponsor Trust bevond zich maandag nog in de Verenigde Staten. Hij is de man die de besprekingen doet namens alle sponsors van Jos Verstappen.

Jordan gaat pas vanaf volgende week testen met de Jordan EJ13. Pas in februari komt de EJ14 in actie tijdens testritten na de offici�le presentatie.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter