Met de huidige gang van zaken zouden veel coureurs blij zijn met een vierde startplaats voor de komende Grand Prix. Niet Max Verstappen.

Het waren een beetje lastige omstandigheden, maar op zich redelijk oké. Q3 was niet zo heel goed. We hadden overstuur en het was net alsof de banden niet sterk genoeg waren bij ons, zo begon Verstappen tegenover Jack Plooi van Ziggo.

Dat hij sneller was dan zijn teamgenoot, had volgens de Nederlander met de set-up van de vleugels te maken. Toch ziet Max Verstappen kansen in de race van morgen.

Vettel heeft voordeel bij de start, omdat de Ultrasofts meer grip hebben. Het is dan alleen wel afwachten hoe lang hij door kan gaan op die banden. Ik doe m’n best en we zien verder in de race wel wat er gebeurt.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!