Max Verstappen is niet tevreden met zijn vierde startplek. Volgens de Nederlander komt Red Bull vooral tegenover Mercedes tekort.

Max Verstappen: Ten opzichte van Mercedes komen we redelijk wat tekort. We staan niet waar we willen staan, daar moeten we eerlijk over zijn. Ik ben niet hier om me als vierde te kwalificeren. Ik ben blij dat ik tussen de Ferrari’s sta, maar als team willen we de snelsten uitdagen en dat is op dit moment Mercedes. Morgen hebben we een reële kans om met Ferrari te vechten, daar zitten we kort bij. Mercedes is een ander verhaal. Vooral Bottas lijkt te vliegen dit weekend. Ik heb dat niet als doel, maar je weet het nooit.

Ik heb er wel vertrouwen in dat onze auto in de race beter gaat. Ik ben op zich wel tevreden met de updates op de auto, de balans tijdens de kwalificatie was niet slecht, maar over het algemeen missen we snelheid en grip.


Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter