Max Verstappen rijdt volgend weekend in Singapore. Vorig jaar eindigde Verstappen als achtste in de Toro Rosso.

Max Verstappen: Singapore is absoluut één van mijn favorieten. Het is enorm uitdagend, niet eenvoudig te leren en de hitte maakt het nog zwaarder. De race wordt verreden in de avond dus dat maakt de race wel een beetje anders. Je moet je remzones aanpassen naarmate het licht verandert tussen de vroege en de latere sessies. Ik heb er vorig jaar erg van genoten, dus ik kan niet wachten om er weer naartoe te gaan.

Ik heb er vorig jaar van genoten dus ik kijk er naar uit om er weer heen te gaan. Het plaatselijke eten ziet er goed uit en ruikt heerlijk, maar heb er tot nu toe nog niet van gegeten. Ik houd niet van vis en daarom heb ik het in 2015 eenvoudig gehouden met gewoon vlees. Dit jaar wil ik meer van het lokale voedsel gaan proeven.

Het tijdsverschil is gelukkig geen probleem omdat er in Singapore altijd laat gereden wordt. Dat betekent dat we volgens het Europese tijdschema blijven leven. Het is best grappig omdat je dan midden in de nacht begint aan je avondeten. Dan staan er mensen te feesten terwijl jij zit te eten.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter