Max Verstappen, Red Bull Racing, Bahrain Testing 2023, Bahrain International Circuit, Bahrain

Max Verstappen is volgens Dr. Helmut Marko een sleutelfactor in het vergroten van de dominantie van het Red Bull-team. De Oostenrijkse adviseur beweert dat Verstappen’s rijvaardigheid en vastberadenheid het team in een sterke positie hebben gebracht.

Marko benadrukte dat Verstappen, die momenteel in de strijd is voor het Formule 1-kampioenschap, de drijvende kracht is achter de recente successen van Red Bull. Hij beweert dat de Nederlandse coureur heeft bijgedragen aan het verbeteren van de prestaties van het team en het behalen van overwinningen.

“Max is absoluut buitengewoon”, verklaarde Marko. “Hij maakt Red Bull dominanter dan ooit tevoren. Zijn vastberadenheid en vaardigheid achter het stuur zijn cruciaal geweest voor onze successen.”

Marko prees Verstappen’s vermogen om het maximale uit de auto te halen en zijn vasthoudendheid in het nastreven van overwinningen. Hij gelooft dat Verstappen’s aanwezigheid in het team een positieve invloed heeft gehad op de ontwikkeling van de auto en het zelfvertrouwen van het hele Red Bull-team.

Verstappen, die sinds 2016 voor Red Bull rijdt, rijdt dit seizoen zeer indrukwekkend en heeft meerdere dominante overwinningen behaald.

De prestaties van Verstappen hebben ook bijgedragen aan het vergroten van het vertrouwen binnen het team. Marko is optimistisch over de toekomst en gelooft dat Red Bull de potentie heeft om nog succesvoller te worden, mede dankzij Verstappen’s invloed.