Michael Schumacher is een gegeerd gespreksonderwerp voor zowel de F1 fans als de mensen binnen de F1 wereld.
De zesvoudige wereldkampioen is zowel geliefd als gehaat bij de F1 fans, velen vragen zich dan ook af wanneer de Duitser zijn helm aan de haak gaat hangen.

Misschien is er voor deze mensen een beetje hoop, tenminste als Ron Dennis gelijk zou krijgen.
Volgens de Engelsman zou het best wel eens kunnen dat Schumi er na dit seizoen mee stopt als hij de wereldtitel 2004 niet kan bemachtigen.

Tijdens een interview met de Engelse tabloidkrant The Sun, zei Ron Dennis het volgende:

“Als Michael geklopt zou worden door ons of door Williams denk ik niet dat hij nog zal rijden.
Michael is gedreven door succes en niet door faling, hij is ook een familieman en wil meer tijd spenderen met zijn familie.”

Dennis suggereert ook dat Ferrari zich er bewust van is dat Schumacher wel eens zou kunnen stoppen, mede door het feit dat ze Rubens langer willen houden.
Ron Dennis:

“Als je weet dat iemand kan vertrekken, dan is het ook logisch dat je je nummer twee wil behouden om continu�teit in het team te houden.”

Voedsel voor een discussie op het forum?

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter