Mark Webber staat bij velen bekend als de Australi�r die een grote indruk naliet in z’n eerste seizoen in de F1, bij Minardi, en daarna ook bij Jaguar mooie dingen deed, en dan vooral in de kwalificatie.

Maar het lijkt er wat op dat het dit seizoen wat minder lekker loopt bij de groengekleurde renstal. En dat weet Mark Webber ook maar al te goed, en hij en zijn manager Flavio Briatore, eveneens teambaas van Renault, kijken nu uit naar een plaatsje in een ander team.

Gisteren zei Webber tegen reporters op de Nurburgring dat hij niet jong genoeg meer is om bij een team te blijven dat geen onmiddellijke vooruitgang boekt, zoals Jaguar.

“Ik heb zeker enkele grote beslissingen te maken.”

De 27-jarige Australi�r staat nog bij Jaguar onder contract tot en met 2005, maar er zijn hoogstwaarschijnlijk enkele (tweerichtings)clausules om het team te verlaten als het niet meer goed gaat.

“Ik heb Flavio verteld dat we voorzichtig moeten zijn met 2004. Deze business is grillig. Maar ik zal hem neit vertellen hoe hij eieren moet koken, want zijn beslissingen zijn altijd goed.”

 

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter