Stoffel Vandoorne was net zoals de andere piloten niet echt opgezet met de situatie in Shanghai. Vandoorne heeft nog geen ervaring met het racecircuit in China en kan dus elke trainingskilometer gebruiken. Hij beseft dat het moeilijk zal worden dit weekend, maar blijft anderzijds positief aangezien de anderen ook nog niet aan een afstelling konden werken.

Wel, het was niet echt een opwindende dag vandaag, voor niemand van ons. Niemand wilt heel de tijd wachten in en naast de wagen om misschien toch maar eens ooit het circuit op te sturen, dus het is jammer dat ik slechts één korte run kon doen in VT1.

Er valt veel in te halen morgen en hopelijk laten de condities ons dan wel toe om een degelijk aantal ronden op het bord te krijgen.

Het klopt dat we enkele nieuwe onderdelen hebben op onze wagen en we hadden liever wat meer tijd gehad op het circuit om ze te kunnen evalueren, maar het is nu niet anders. Iedereen had hetzelfde probleem.

Voor mij persoonlijk is het moeilijk dit weekend. Het is de eerste keer dat ik hier rijd, dus ik heb wat in te halen morgen. We moeten er het beste van maken.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!