Vorige week melden we al dat Jan Heylen niet meer voor het Astromega team zou uitkomen omwille van problemen met een sponsor.

Astromega heeft als vervanger opnieuw voor een Belg gekozen, namelijk Jeffrey Van Hooydonk. Deze kon in de eerste races van het seizoen de ambities van het Coloni team niet waarmaken. Hij werd er vervangen door Patrick Friesacher.

Wie de vervanger wordt van Friesacher bij SuperNova is nog niet geweten. Morgen zou deze naam worden bekendgemaakt.

Een hele stoelendans dus bij de F3000 teams, waar de inbreng van sponsors erg belangrijk is om de teams te laten overleven.

-update-
Volgens berichten die vandaag dan weer vandaag ons ter oren kwamen, zou Jeffrey Van hooydonk uiteindelijk kiezen voor het team van SuperNova en iet voor Astromega. Hij zou dus gewoon van plaats wisselen met Patrick Friesacher. Wie er dan met de Astromega zal rijden in Magny-Cours is nog niet duidelijk. Zoals zoveel in de rijderscarroussel in de F3000 trouwens…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter