Formule 1 heeft niet langer prioriteit voor Giedo van der Garde, daarom bracht de Nederlander afgelopen weekend bezoeken aan de DTM en WEC.

Eerder liet het management van Giedo van der Garde nog weten dat het benaderd was door Manor. Van der Garde zou het stoeltje van Roberto Merhi na de Spaanse Grand-Prix kunnen overnemen. Volgens het management wordt er echter niet gewerkt aan een overeenkomst.

Je weet natuurlijk nooit wat er in de Formule 1 allemaal gebeurt, maar ik kijk nu vooralsnog naar het WEC en de DTM voor 2016, aldus Van der Garde tegenover Adam Cooper.

Voor dit jaar zijn we er laat bij, dus het is nu vooral een kwestie van rondkijken. Formule 1 zet je nooit helemaal uit je hoofd, je blijft er altijd een klein beetje op hopen.

Na alles wat er gebeurd is, lijkt het me echter normaal dat ik er desondanks wél even genoeg van heb. Zeker in het begin is dat zo. Hoe meer ik er over denk, hoe meer het ook voelt als een soort opluchting, maar de Formule 1 is aan de andere kant natuurlijk wel waar ik altijd van heb gedroomd.

Er is dan ook een klein deel van me dat nog steeds aan de Formule 1 denkt, maar we zien het wel. Op het moment voel ik me lekker. Ik ben kalm en relaxed terwijl ik met volgend jaar bezig ben.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter