Giedo van der Garde wordt volgens Duitse en Finse media in verband gebracht met Manor/ Marussia F1. Naast Van der Garde zou ook Roberto Merhi in de race zijn voor het stoeltje langs Will Stevens.

Van der Garde zou met zijn miljoenen van zijn sponsor McGregor een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de doorstart van het Formule 1-team. Volgens de niet altijd even betrouwbare krant Bild zou Van der Garde al diverse gesprekken met Manor/ Marussia F1 hebben gevoerd.

Teambaas John Booth liet dit weekend nog weten dat het team in Australië aan de start wil staan. Het team zou de 2014-bolide zover aangepast hebben zodat aan de reglementen voldoet. Volgende week zouden de bolides op transport gaan.

Getest heeft Manor/ Marussia F1 nog niet. Het team opereert nu vanaf de Manor-fabriek van John Booth, daar zou ook aan een 2015-bolide gewerkt worden die later in het seizoen moet debuteren.
Van der Garde liet onlangs op Twitter al weten binnenkort met belangrijk race-nieuws te komen.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter