Het gonsde vandaag berichten op de sociale media dat enkele gerechtsdeurwaarders al de ganse week de activiteiten in de Caterham fabriek van Leafield hadden stilgelegd. Het persooneel werd gevraagd het terrein te verlaten en de servers af te zetten zodat de mannen ongehinderd hun werk konden doen en goederen in beslag nemen om geveild te worden.

Caterham ontkende eerder al vandaag deze geruchten via een persbericht.

Caterham: Er zijn vandaag ongegronde geruchten zonder bewijs rondgegaan over actie tegenover 1MRT, de eigenaar en toetreder van CaterhamF1. Een actie dreigde gisteren tegenover een toeleverancier van 1MRT. Dit bedrijf is geen eigendom van 1MRT en heeft geen invloed op de activiteiten van Caterham. De activiteiten in de fabriek en onze voorbereiding voor de race in Japan gaan gewoon door.

Toch plaatste de gerechtsdeurwaarder een lijst met goederen die geveild zullen worden op het internet en er word geclaimed dat deze aan Caterham toebehoren, het zou zelfs over onderdelen gaan voor dit weekend en een auto uit 2013.

Lijst in het engels:

Caterham F1 test car (2013)
Caterham F1 car parts (due for Japan 2014)
Full size 6 DOF motion platform F1 simulator
Caterham F1 steering wheels
F1 wheels with tyres
High quality drilling & machining equipment
Caterham & Lotus F1 memorabilia
Various pit lane equipment including jacks, pumps and starters
TVs, monitors and other goods and equipment

De komende dagen zullen tekenend zijn voor het Caterham F1 Team: Valt het doek of toch nog niet?


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!