Volgens Virgin coureur Timo Glock werken de updates waar hij dit weekend mee rijdt maar ten dele. Virgin introduceerde dit weekend een belangrijke update, deze update zou het team na een moeilijke seizoensstart naar voren moeten helpen. Het uitblijven van progressie bij Glock dit weekend uit zich ook in de tijden, teamgenoot Jerome D’Ambrosio was zonder nieuwe onderdelen het hele weekend sneller.

Timo Glock:
Sommige updates werken, maar ik moet eerlijk zeggen dat de belangrijkste updates nog niets opleveren. We hebben gereden met de nieuwe uitlaat, onze belangrijkste update, maar dit werkt niet zoals we willen. Daarnaast wordt ook de auto veel te warm dus moeten we terug naar de oude onderdelen. Ook de nieuwe diffuser werkt nog niet zoals we willen.

Virgin heeft na de derde vrije training besloten ook niet met de nieuwe diffuser en vloer te gaan rijden. Het team gaat dit weekend alleen verder met de nieuwe voorvleugel en brake-ducts die zowel Timo Glock als Jerome D’Ambrosio op de auto hebben zitten.

By peter