Jarno Trulli (Toyota) vraagt dat Takuma Sato (BAR-Honda) streng gestraft wordt nadat Sato hem uit de race reed. Sato ging breed in de eerste bocht, en in een poging om een goed resultaat te behalen voor zijn thuispubliek, ging hij overijverig te werk en reed Jarno Trulliuit de race.

De Japanner kreeg in Spa ook al een straf omdat hij Michael Schumacher van de baan reed. Vandaag dwong hij Trulli in een spin aan de chicane, terwijl hijzelf kon doorrijden en als 13e over de streep kwam.

F1 Jarno Trulli “Het is duidelijk dat we een gevaarlijke coureur hebben. Ik denk niet dat hij weet wat hij doet. Het heeft bovendien geen zin om op hem in te praten, want hij zal het nooit leren. Ik denk niet dat hij uit zijn fouten leert.

Er was geen enkele aanleiding om mij daar in te halen, ik weet niet wat hem bezielde. Hij bezorgt iedereen problemen en het wordt tijd dat de FIA actie onderneemt. “

Jarno Trulli liep al wat ongemakkelijk rond, want de nieuwe Toyota TF105B voelt niet zo lekker aan als het vorige chassis. ” Ik ben teleurgesteld over dit weekend, maar ik wist vooraf dat de laatste twee races harde noten zouden zijn. “

Wat is uw mening over Takuma Sato? Klik hier en post uw mening op het forum, net als zovele andere Formule 1 fans.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter