Mercedes is nu de underdog in de strijd met Ferrari. Die conclusie trok teambaas Toto Wolff na de Grand Prix van Monaco…

Ferrari startte op de eerste rij en ging ook als eerste over de finishlijn, hetzij dat Vettel achter Räikkönen startte, maar de race op zijn naam schreef.

Ferrari verdiende de overwinning. Ze hadden de beste auto. Mercedes is de greep op de realiteit kwijt. Eigenlijk sinds het begin van het seizoen, aldus de Oostenrijker.

Mercedes was de afgelopen drie jaar oppermachtig met drie titels bij de coureurs en liefst 54 zeges in 64 Grands prix. Dit seizoen won Hamilton wel twee races en mocht de vervanger van Rosberg, Valtteri Bottas, in Rusland zijn eerste zege boeken.

Maar Sebastian Vettel versloeg de coureurs van Mercedes even vaak en gaat nu onbedreigd aan de leiding van het WK.

We zijn te wisselvallig, terwijl bij Ferrari alles vanaf het begin klopte. We moeten nu veel werk verzetten om Ferrari bij te houden., zo sloot Wolff af.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

Leave a Reply

Your email address will not be published.