Jean Todt zal volgende maandag zijn negen collega teambazen ontmoeten tijdens een vergadering over het initiatief om kosten te drukken. Ferrari is het enige team dat dit initiatief niet heeft ondertekend. Het voorstel gaat over het verminderen van het aantal testdagen zodat de GP van Groot-Brittanni� kan overleven.

Verder staat er volgens GrandPrix.com ook een reactie gepland over het feit dat de FIA de vergadering van de F1 Commissie heeft geannuleerd.

Todt zal waarschijnlijk zijn eigen voorstellen indienen om de kosten te drukken. Zo hoopt hij mogelijke aanvallen op Ferrari af te wenden. Het team steunt de huidige voorstellen niet omdat het beschikt over eigen testcircuits die meteen zo goed als nutteloos zouden worden.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter