De tickets voor de eerste Grand Prix in het Midden-Oosten, de GP van Bahrein, verkopen als zoete broodjes. Steeds meer en meer F1 fans willen hun tickets bemachtigen. De speciale �Bahrain Experience�-pakketen zijn zelfs al uitverkocht, lieten de organisatoren weten.

Sinds dat de race van 4 april steeds dichter en dichter bijkomt, steeg de ticketverkoop meer en meer. De fans die dit event nog willen meemaken, moeten echter geen gil slaan, want er zijn nog steeds voldoende tickets en pakketten beschikbaar, gaande van ongeveer 100 euro tot 500 euro. Hoofdsponsor Gulf Air liet ook weten dat ze gedurende dit race weekend extra vliegtuigen zullen inzitten om de grote massa F1 fans in alle comfort te kunnen verplaatsen.

De GP van Bahrein is de derde GP op de kalender en zal doorgaan op 4 april, twee weken na de GP van Maleisi�.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter