Het gonst werkelijk van de geruchten rond het team van Williams. Was het gisteren nog Mika Hakkinen die zou terugkeren in de Formule 1 achter het stuur van een Williams, wat toch erg onwaarschijnlijk lijkt, vandaag is het weer Jacques Villeneuve die de leiding neemt in de speculaties.

De Canadees zou in het geheim naar het circuit van Miramas, in het zuiden van Frankrijk, gevlogen zijn om daar de Williams FW26 te testen. Eerst zal hij een zitje passen, daarna zal hij ook op de baan verschijnen. Als hij al zal rijden, wat verre van zeker is, mag hij maximaal maar 50 km afleggen, aangezien dat de maximum afstand is wat een team in een Grand Prix week mag afleggen.

Voorlopig blijft het bij een gerucht, maar het zou zo maar kunnen dat we vanavond kunnen melden dat Villeneuve daadwerkelijk een Williams heeft getest. Of niet.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter