Paul StoddartMinardi baas en politiek activist Paul Stoddart laat weer eens van zich horen. Hij dreigt ermee dat de teams de GP van Frankrijk en andere races zullen boycotten als de zeven Michelin teams een straf krijgen. Stoddart waarschuwde dat ze “overdreven acties” niet zullen slikken.

“In de slechtste situatie als er een overdreven straf komt, waarom zouden de teams dan racen? Ik denk dat we dan een vergadering zullen hebben en geen garanties zouden kunnen geven.”

Stoddart’s Minardi team rijdt op Bridgestone banden, en de Australi�r zei tijdens de GP van de Verenigde Staten in een interview op SBS nog:

“Ik kan er niks aan doen, ik ben een Bridgestone rijder. Dit is geen race, dit is een farce. Mijn verontschuldigingen gaan uit naar de fans die hier zijn vandaag en naar de miljoenen en miljoenen mensen die dit op televisie zien. Dit is waarom de Formule 1 een sport moet zijn.”

Of hoe een mening op een week kan bijdraaien…

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter