Nu kopman Kimi Raikkonen op jacht is naar de wereldtitel wil directeur Martin Whitmarsh alle mogelijke middelen uit de kast halen om dit doel te verwezenlijken. Daarom is de kans groot dat McLaren-Mercedes dit seizoen gebruik zal maken van teamorders.

Whitmarsch: ” Aan het eind van de dag zijn we een team en het teambelang gaat boven alles. We zullen zeker teamorders gebruiken als dit ons verder kan helpen, maar we zullen dit alleen doen als de nood hoog is.  “

Indien McLaren daadwerkelijk teamorders zou gebruiken, zal dit ten koste gaan van Juan-Pablo Montoya. De Colombiaan zal dit vermoedelijk niet op prijs stellen en staat trouwens bekend als een heethoofd. ” Daarom is het belangrijk dat we voorzichtig blijven, we moeten er zeker voor zorgen dat hij gemotiveerd blijft.  “ zegt Whitmarsh.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!