Over twee weken is het zover.

Na een, altijd te lange, winterstop zal de strijd om het wereldkampioenschap Formule 1 weer losbarsten. Ook op ons forum zal er strijd zijn, hetzij een stuk minder politiek en dus ludieker. Hoe zal het de deelnemers vergaan?

Zal ‘Shorttracker’ a la Sebastian Vettel voor de derde keer op rij de hoofdprijs in de wacht slepen?

Ook de redacteuren zullen zich niet onbetuigd laten. Ging collage Fabian van Tiel nog onderuit in het geweld tussen mederedacteur Kootje en ondergetekende, voor dit seizoen wil onze ‘Benjamin’ zich sterker laten gelden. We wensen hem veel succes, maar ook niet te veel…

Wie ik puur uit sportiviteit succes zal wensen, is mijn collega en favoriete ‘Gegner’ Kootje. Door slim handelen [Kootje zal dat wellicht anders zien], kon ik mijn voorsprong handhaven…wat zeg ik…zelfs uitbreiden, waarbij onze vaste forummer uit België Marc [met de C van Cornelis] ook werd verschalkt. Die waande zich veilig, maar dat ben je nooit in de Teamboss-competitie!

Er staat nu veel meer op het spel voor Kootje. Want de hoofdprijs is een bezoek aan de fabriek van een F1-team [inclusief vliegtickets].

En laat een bezoek aan het favoriete team van Kootje nou eens tot de mogelijkheden behoren. Kan Kootje terugslaan, na zijn smadelijke verlies in 2012 tegen mij, Franky? Ik denk het niet, maar proberen mag altijd.

Deelname kost eenmalig slechts 5 euro administratiekosten, je speelt dan een heel jaar mee. Naast de hoofdprijs zijn er dit jaar zeker voor de eerste 20 spelers prijzen te winnen.

Doe mee en schrijf je in voor Teamboss 2013. Meedoen en betalen is heel erg makkelijk. Zelf heb ik per SMS betaald voor mijn teams, maar je kunt ook met Paypal of Ideal betalen.

Doe mee en schrijf je ook gratis in op onze forum! De leukste Nederlandstalige Formule 1-fanforum van Nederland en Belgie.

“Now you’ve got something to lose!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.