Team Haas F1 heeft Romain Grosjean gecontracteerd voor het komende seizoen

Romain Grosjean zal ook in 2017 voor Team Haas uitkomen. Het Amerikaanse team haalde Grosjean vorig jaar van Lotus F1 Team, dat overgenomen werd door Renault Sport.

In de eerste race verraste Romain Grosjean iedereen met een zesde plek. Ook de races daarna scoorde Romain Grosjean punten voor het debuterende team.

Met de bevestiging van Grosjean kiest Gene Haas, de teameigenaar van het team, voor continuïteit.

Grosjean: Ik was me ervan bewust dat ik best een risico nam toen ik vorig jaar tekende bij Haas net als vele andere kandidaatrijders, maar ik wist ook zeker dat het vooral een grote kans was.

Bij zo’n project moet je voor de lange termijn gaan. Van het begin af aan was het idee om vanaf het tweede jaar beter voor de dag te komen. En daarna weer beter te worden. Vanaf dhet begin hebben we de lat behoorlijk hoog gelegd, zei Grosjean verder.

Er zijn een hoop goede mensen bijgekomen inmiddels en we leggen de lat weer wat hoger, we willen aan de bovenkant van het middelveld staan volgend seizoen.


Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!