In de paddock gonst het van de geruchten dat Adrian Sutil dicht bij een overeenkomst met Williams zou zijn. De manager van de Duitser, Manfred Zimmermann, zou met meerdere teams praten maar inmiddels met Williams al met de laatste details bezig zijn.

In hoeverre de geruchten allemaal waar zijn is nog onduidelijk, maar Sutil laat zich er in ieder geval niet door beïnvloeden. De focus van de huidige Force India-coureur ligt nog volledig bij de aanstaande Grand Prix van Brazilië, op Interlagos.

Er komt altijd een moment waarop je contract afloopt, zegt Sutil, die overigens aangeeft ook in Force India nog een optie te zien voor 2012. Maar ik ben er vrij relaxed onder omdat ik mijn best heb gedaan.

In tegenstelling tot de paddock-geruchten meent het Duitse Auto Motor und Sport overigens dat Sutil niet de eerste keus voor Williams want 2007-wereldkampioen Kimi Raikkonen zou de gedroomde coureur zijn voor het team. Pastor Maldonado zou zijn zitje in de tweede Williams behouden.

Manager Zimmermann: We hebben twee of drie opties voor volgend jaar waarmee we aan het onderhandelen zijn. We verwachten een week of twee na Interlagos een contract te kunnen tekenen.