Paul Stoddart heeft een uitleg gegeven over waarom hij zijn Minardi rijders opdroeg om toch op de baan te blijven. Gisterenmorgen hadden nochtans negen van de tien teams beslist dat ze niet zouden racen tenzij er een chicane zou worden opgetrokken. Jordan en Minardi gingen dus mee akkoord, maar toen de Gele wagens ook buiten bleven…

“Ik bleef enkel buiten omdat het Jordan team zich niet aan hun belofte hield. Zij hadden ‘s ochtends beloofd dat ze niet gingen racen als er geen chicane was in bocht 13. Het is ongelofelijk en verbazingwekkend dat de FIA geen fatsoenlijk akkoord wou sluiten met de Michelin teams. Dit is verschrikkelijk voor de sport. De FIA geeft geen reet om de sport, enkel om hun politieke spelletjes.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter