Scuderia Toro Rosso-rijder Sebastian Vettel denkt niet dat het een nadeel is om het seizoen met een oude wagen te starten. Volgens de Duitser kan het zelfs een voordeel zijn dat zij meer kennis hebben over hun wagen dan de andere teams die wel meteen hun nieuwe wagen zullen inzetten.

Die wagen ziet er op dit moment erg goed uit en hij voelt goed aan. vertelde Vettel in een interview aan Formula1.com. We zullen na drie of vier races met de nieuwe wagen kunnen racen en starten het seizoen met een evolutie van de STR2. Ik zie het zelfs als een voordeel om het seizoen met een wagen te starten die ik goed ken en waarvan we de betrouwbaarheid hebben overwonnen in de laatste races van 2007. We moeten afwachten of wij het beter kunnen doen dan de andere teams, die met een nieuwe wagen rijden. Zij moeten hun kinderziektes nog overwinnen.

Verder is voor de presentatie nog geen datum vastgelegd zegt Vettel: Op dit moment ligt daar niks over vast. Momenteel zijn we met andere dingen bezig dan de presentatie van de STR3. We moeten ervoor zorgen dat de ontwikkeling van de STR3 de juiste kant opgaat, zodat we direct een competitieve auto hebben . Dan hebben de andere teams hun kinderziektes overwonnen.