De Brawn Mercedes zal wellicht toch niet helemaal kaal aan de start verschijnen van de grand prix van Australie. De eerste sponsor is definitief binnen. Het kledingbedrijf Henri Lloyd zal niet alleen de kleding en de schoenen van het team gaan verzorgen, maar het logo zal ook een plekje krijgen op de auto. De Britse krant The Times meld echter ook nog dat Virgin de volgende sponsor zal zijn.

Virgin’s flamboyante eigenaar Richard Branson zou onderweg zijn naar Melbourne om bekend te maken dat er een substantiele sponsordeal is afgesloten. Vooralsnog zijn de Brawn bolide’s van Jenson Button en Rubers Barrichello nog maagdelijk wit. The Times meld echter dat Bernie Ecclestone de deal inmiddels zou hebben bevestigd.

De deal zou overigens niet inhouden dat Virgin de titelsponsor van het team gaat worden. Over de exacte toedracht en inhoud van de sponsoring zou nog worden onderhandeld. Afgelopen winter waren er nog geruchten dat Virgin en Brawn samen het formule 1 team van Honda zouden overnemen.

By peter