Het is nu officieel bekend gemaakt. Scott Speed wordt volgend jaar de testrijder voor Red Bull Racing. Ook heeft het team opties op de 22-jarige Amerikaan naargelang zijn prestaties.

Dit jaar kwam Speed al enkele keren in actie voor Red Bull Racing als vrijdagcoureur in Canada en Amerika, ook kwam hij uit in de GP 2 series, waarin hij momenteel derde staat in het kampioenschap.

” Ik ben natuurlijk enorm gelukkig dat Red Bull mijn contract verlengd. Dit jaar voelde ik me enorm goed en het is tijd dat ik samen met Red Bull vooruitgang maak voor volgend jaar, zodat ik dan hopelijk kans maak om een racezitje te bemachtigen. Mijn grote droom is altijd F1 geweest. Ik weet dat ik nog veel te leren heb, maar met het team om me heen en met Coulthard als teamgenoot zit ik op de beste plek die ik me maar kan wensen. “ aldus een opgetogen Speed.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!