Sir Frank Williams heeft besloten uit de directie te stappen van het team dat hij zelf oprichtte. Sir Frank blijft echter wel actief als teambaas van Williams.

De teambaas nam dit besluit omdat hij een dagje ouder wordt: Dit is een goed moment om mijn rol binnen het team te heroverwegen. In april word ik 70 jaar en ik heb besloten om aan het eind van deze maand de directie te verlaten. Dit is een onderdeel van het langzame maar onvermijdelijke proces van het overdragen van de teugels. Zo verschrikkelijk is de stap nu ook weer niet volgens de 69-jarige Engelsman: Het is niet zo dramatisch als het misschien lijkt. Ik blijf actief als teambaas en zal als toeschouwer aanwezig zijn bij alle directievergaderingen. Frank Williams zal ook meerderheidsaandeelhouder blijven van Williams Grand Prix Holdings.

Er was ook nog ander nieuws te melden rondom de familie Williams. De dochter van Sir Frank genaamd Claire Williams zal vanaf 1 april toetreden tot de directie van het team. Claire Williams zal dan de rol van Director of Marketing and Communications op zich nemen.