Bruno Senna, het neefje van wijlen Ayrton Senna, krijgt later deze maand de kans om zich te bewijzen in een Formule 1- wagen. De 25- jarige Senna mag tijdens de driedaagse test in Barcelona (17-19 november) laten zien wat hij kan bij Honda. Het team heeft aangegeven dat Senna kans maakt op een racestoeltje voor 2009.

Bruno Senna eindigde dit jaar tweede in het GP2- kampioenschap. De Braziliaan krijgt eerst de kans om te wennen aan de auto, maar daarna zal zijn snelheid en zijn technische kennis geëvalueerd worden.

Ik ben natuurlijk dolblij met mijn eerste Formule 1- test en de geboden kans van Honda, het is een droom die werkelijkheid wordt. zei Senna over de hem geboden kans. Ik ben nog maar vier jaar actief in de autosport, maar ik koester al heel lang de wens om een F1- auto te besturen. Ik heb er erg veel zin in en weet dat dit een uitgelezen mogelijkheid is. Ik wil het team laten zien wat ik kan en het is nu aan mij om dat te doen. Ik ben al in de fabriek in Brackley geweest, om het team te leren kennen en me samen met de engineers van Honda voor te bereiden op deze test.