Michael Schumacher zal pas volgend jaar een beslissing nemen over zijn toekomst in de F1. Er werd de afgelopen dagen druk gespeculeerd in de media over een overgang naar McLaren na 2006, waneer zijn contract afloopt bij Ferrari.

” Ik heb jullie (de media) duidelijk verteld wat ik denk. Een beslissing heb ik nog niet gewonnen, maar ik zal dat ergens volgend jaar doen.  “ liet de Duitser in Monza weten.

” Ik denk dat het vrij makkelijk te begrijpen is.  “ zei de zevenvoudig wereldkampioen over de speculaties dat hij na 2006 voor McLaren zou gaan rijden. ” Ik heb geen lange carri�re meer te gaan en ik kan me niet voorstellen om ergens anders te gaan rijden. Het is dus stoppen eind 2006 of doorgaan bij Ferrari. “

Schumacher geeft toe, te hebben gesproken met Mercedes-Motorsportchef Norbert Haug: ” Ik heb de voorbije jaren vaak met hem gesproken, omdat we vrienden zijn. We praten over vanalles en nog wat. Waarom er opeens zoveel commotie is ontstaan, is mij een groot raadsel.  “

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!