Micha�l Schumacher zou volgens de Italiaanse krant La Provincia zichzelf een verjaardagscadeau gegeven hebben. Aan het Italiaanse Lake Como, een meer dat de grens vormt met Zwitserland, zou de Duitse wereldkampioen een kast van een villa gekocht hebben met een waarde tussen 15 en 20 miljoen euro. Het klein kasteeltje werd in 1926 gebouwd door Carlo Mantegazza, en diens zoon Giacomo verkocht het enkele dagen geleden.

Volgens de krant waren er aantal wereldsterren die interesse toonden, waaronder Brad Pitt, Kevin Costner en Bruce Springsteen. De uiteindelijke koper is niet bekendgemaakt maar uiteindelijk zou Micha�l Schumacher het meeste geld neertellen, aldus het Italiaanse bedrijf Fiammetta Ltd.

Nadat de zevenvoudige wereldkampioen een paar jaar geleden zijn villa in Zwitserland met enkele hectaren vergrootte, kan er nu nog maar eens een 20tal miljoen euro weggegeven worden. Het leven kan toch mooi zijn als je geld hebt, niet?

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter