Michael Schumacher is teleurgesteld dat hij maar één punt wist binnen te halen in Maleisië. De Duitser reageert als volgt:

Het is een schande dat ik vanaf mijn startplek maar één punt heb weten binnen te halen. Ik had natuurlijk gehoopt op een beter resultaat, ook voor het team want ze hebben erg hard gewerkt. Helaas kreeg ik al vroeg in de race een tik op mijn achterkant waardoor de auto spinde. Dit was van grote invloed op mijn gehele race deze namiddag. In het eerste gedeelte van de race probeerde ik om op de baan te blijven. Dat was best wel lastig omdat het zicht erg slecht was en het was dan ook een juiste keuze om de race stil te leggen. Na de herstart was het tempo niet veel minder als daarvoor, maar ook de andere teams reden een goed tempo waardoor het lastig was om plekken te winnen.

Het is duidelijk dat we nog moeten werken aan de racesnelheid. We moeten proberen de pace in de kwalificatie mee te nemen naar de race op zondag. Ik weet zeker dat de jongens nu al bezig zijn met het zoeken naar een oplossing, maar dit zal niet van de een op de andere race verholpen zijn. Het zal wat tijd kosten en die tijd moeten we ook krijgen. Het is wel duidelijk dat we ons hebben verbeterd en ik vlieg met een goed gevoel naar huis. Ik kijk vooruit naar de gevechten in de komende races. Aldus de ervaren Duitser die vandaag het eerste punt voor Mercedes GP wist binnen te halen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *