Voormalig wereldkampioen Jacques Villeneuve zijn carri�re binnen de Formule 1 mag dan aan een zijden draadje hangen, dat belet hem echter niet om kritiek te uiten op andere piloten.

Volgens de Canadees is hij het slachtoffer geworden van de moderne Formule 1. Villeneuve zijn commentaar staat te lezen in een officieel BAR blad:

“Ze willen machines die machines besturen, dat is gemakkelijker dan een deal te hebben met een piloot die persoonlijkheid heeft.

De Formule 1 kijkt uit naar de jongeren, telkens als ze over hen spreken, spreken ze over de nieuwe Senna of de nieuwe Prost. Maar kijk dan eens wat er van de miraculeuze jonge piloten komt, het worden machines.”

Als we Villeneuve volgend jaar niet meer aan het werk zien, zou de Formule 1 weer een kleurrijk figuur verliezen.
Voor het begin van dit seizoen hebben we al zo een kleurrijk figuur zien verdwijnen, namelijk Eddie Irvine alias Bad Irv.

Alles weten over Formule 1 in 2022?
Hier, op GP Pits brengt Formule 1 nieuws eneen F1 Magazine F1-seizone 2021 lees je alles over de races, voorbeschouwingen, nabeschouwingen en het brekende nieuws.
Op ons gratis forum lees je alles over formule 1 en nog veel meer. Meld je gratis aan en neem deel aan discussies over de mooiste sport van de wereld!

By peter